2.11.2017 г., 11:56 ч.

Нападай ме колкото искаш 

  Поезия » Философска, Друга
395 2 1

          На ......

 

С теб дълго кръстосваме саби...

в напълно излишен двубой...

нанасяме рани след рани...

веднъж не си казахме: „Стой!”...

 

Не зная защо ме нападаш...

о, либе на яростен змей...

но зная, че просто се браня...

от пустата ярост у теб...

 

Нападай ме колкото искаш... 

нанасяй ми рани безброй...

но целите тежест и болка...

ме правят по-силен от теб...

© Андрей Андреев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??