Nov 2, 2017, 11:56 AM

Нападай ме колкото искаш 

  Poetry » Phylosophy, Other
373 2 1

          На ......

 

С теб дълго кръстосваме саби...

в напълно излишен двубой...

нанасяме рани след рани...

веднъж не си казахме: „Стой!”...

 

Не зная защо ме нападаш...

о, либе на яростен змей...

но зная, че просто се браня...

от пустата ярост у теб...

 

Нападай ме колкото искаш... 

нанасяй ми рани безброй...

но целите тежест и болка...

ме правят по-силен от теб...

© Андрей Андреев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??