24.03.2007 г., 10:48 ч.

Напивам се... 

  Поезия
468 0 1
Напивам се,
За да проумея
Как захвърли всичко с лека ръка.
Друсам се,
Ще полудея.
За мене вече настъпи смъртта.

  *   *   *

Жив ли си?

Само съществуваш.
Чувстваш ли?
Едва ли.

*   *   *

Разпиля се във времето –
Без сълзи, без извинения.
Захвърли всичко свято
И избяга…
Без капка угризения.

*   *   *

Зная,
Усещам -
След махмурлука
Ще дойдат и други
В лъжите си да се вричат.
Усещам
И се надявам
На теб да не приличат.

*   *   *

Прости ми
За думите, които в гърлото засядат.
Прости ми!
Усещам…

Омраза.

                            23.03.2007

© Гергана Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Силни думи!
    Опиянението, само смекчава болката за миг...не помага!
    Усмихни се!
    Има толкова радости в този живот!
    Поздрав!
Предложения
: ??:??