3.03.2016 г., 8:53 ч.

Напразно 

  Поезия » Друга
987 0 7

Ах, как ми се иска

да седна да пиша

нещата, които

обичам, обичам.

Оставам без сили

преди да започна

и празен е листът,

и всичко е точно

за тези, които

не искат изкуство

да буди в добитъка

някакво чувство.

Налагат забрана.

Забраната действа.

Умора размазва

в зародиш протеста.

Преглъщам сълзите си –

бавно – на срички.

Напразно е всичко.

Напразно.

За всички.

© Яким Дянков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??