13.07.2018 г., 14:20 ч.

Напук 

  Поезия
159 0 0

аз съм силна трева
избуявам в асфалта 
напук на онези
които имат алергии

нося в себе си
капчица доброта
напук на дъжда
който винаги скрива сълзите
и хората казват тогава
не плача
такова е времето

аз съм вечнозелена

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??