Jul 13, 2018, 2:20 PM

Напук 

  Poetry
157 0 0

аз съм силна трева
избуявам в асфалта 
напук на онези
които имат алергии

нося в себе си
капчица доброта
напук на дъжда
който винаги скрива сълзите
и хората казват тогава
не плача
такова е времето

аз съм вечнозелена

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??