1.09.2010 г., 22:45 ч.

Напук и устойчиво 

  Поезия
947 0 20

 

напук и устойчиво

 

 

светът е изменчив ми каза

и се гмурна

сред всичките други хора

не към мен

но нали е изменчив ти казвам

пак ще изплуваш

сред всичките други хора

точно до мен

 

 

 

 

© Идеми Дойдеми Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??