Sep 1, 2010, 10:45 PM

Напук и устойчиво 

  Poetry
949 0 20

 

напук и устойчиво

 

 

светът е изменчив ми каза

и се гмурна

сред всичките други хора

не към мен

но нали е изменчив ти казвам

пак ще изплуваш

сред всичките други хора

точно до мен

 

 

 

 

© Идеми Дойдеми All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??