6.04.2014 г., 18:58 ч.

Напълни с пориви душите 

  Поезия
696 0 13

С уханен полет тя разцъфна,

покани слънцето при нас,

и бяла нежност вред разпръсна,

заля ни със звънливия си смях.

 

Окъпа ни във цветната си прелест,

зелено внесе в дебрите завчас,

калинково послание поднесе

с лекокрилен пролетен замах.

 

И скри се в дъхавите люлякови пазви,

разтвори пъпките им във екстаз,

напълни с пориви душите празни,

за да покълне пролет във всекиго от нас.

 

 

© Сеси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??