Apr 6, 2014, 6:58 PM

Напълни с пориви душите 

  Poetry
691 0 13

С уханен полет тя разцъфна,

покани слънцето при нас,

и бяла нежност вред разпръсна,

заля ни със звънливия си смях.

 

Окъпа ни във цветната си прелест,

зелено внесе в дебрите завчас,

калинково послание поднесе

с лекокрилен пролетен замах.

 

И скри се в дъхавите люлякови пазви,

разтвори пъпките им във екстаз,

напълни с пориви душите празни,

за да покълне пролет във всекиго от нас.

 

 

© Сеси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??