27.12.2007 г., 15:53 ч.

Напълно обезумял... 

  Поезия » Друга
558 0 6

                     Последният зов на душата, която търси...

                     Търси без ограничения, без правила...

                     Търси любовта...

                     Тъгата, отчаянието и темпото на сивото ежедневие...

                     Класика в жанра на моя живот...

                     Горя в пламъка на любовта, разкъсан от самота.

                     Осъден от съвестта...

                     Ограден от индивидуалността на сложната ми същност.

                     В кръвта ми са преплетени безброй етноси...

                     В душата ми хиляда религии.

                     А в сърцето си изповядвам само истината и любовта.

                     Горя в огъня на страстта и полудявам от любовта.

                     НАПЪЛНО ЗАВЛАДЯН, ОБЕЗУМЯЛ...

© Бен Ар Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??