22.05.2016 г., 11:18 ч.

Напътствия 

  Поезия » Друга
287 0 4

Подготвяй се за дълъг път наземен,

но не забравяй края си подземен.

 

Със много трудности да се пребориш...

Да се научиш малко да говориш.

 

Подхранвай чувствата си във сърцето.

В усмивка си потапяй и лицето.

 

Разстилай си килима на живота.

Воювай даже за висока кота.

 

И гледай на земята като птица.

Да зрее Любовта, като пшеница.

 

И изпечи от чувства хляб небесен,

и този свят го превърни във песен.

 

 

 

 

© Никола Апостолов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??