May 22, 2016, 11:18 AM

Напътствия 

  Poetry » Other
285 0 4

Подготвяй се за дълъг път наземен,

но не забравяй края си подземен.

 

Със много трудности да се пребориш...

Да се научиш малко да говориш.

 

Подхранвай чувствата си във сърцето.

В усмивка си потапяй и лицето.

 

Разстилай си килима на живота.

Воювай даже за висока кота.

 

И гледай на земята като птица.

Да зрее Любовта, като пшеница.

 

И изпечи от чувства хляб небесен,

и този свят го превърни във песен.

 

 

 

 

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??