Будна думичка в набраздените мисли се лута.
Лунен прилив я увлича в земетръсното надолу...
където всеки миг е някакво очакване...
изтръгнало корените на всичко, в което вярвам...
а устните ми са поемали много смъртни заряди...
И границите ми се разливат, за да ме лекуват...
© Павлина Петрова
© Павлина Петрова Всички права запазени