18.07.2019 г., 17:26 ч.

Наричам го със името ЛЮБОВ 

  Поезия » Любовна
816 0 0

Защо си мислиш, че съм обидена,

за това, че вниманието си ми търсил,

за това, че по неведоми пътища,

при мен си искал пак да бъдеш,

за това, че ръката твоя търсеща,

към мен протягъл си ти многократно...

О, знай за теб жадувам,

жадувам до мен да си,

за да ме закриляш и да ме пазиш...

О, знай аз времето ни не деля

на досега и после,

за мене всичко е в едно

        наричам го със името ЛЮБОВ.

© МД Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??