8.10.2008 г., 11:06 ч.

Нарисувай ме, любими 

  Поезия » Любовна
698 0 9
 

 

Нарисувай ме такава -

истинска, непримирима,

топла, нежна , всеотдайна

Майка и Любима.

 

Нарисувай ме обичаща,

с длани като южен вятър.

Слънце във очите нося,

във сърцето - вяра.

 

Дните ти ще стопля с нежност,

с обич ще наситя нощите.

От сърцето ми горещо

огън ще ти дам и още...

 

Нарисувай ме и силна,

бдяща в нощите тревожни.

За децата си орлица съм -

силна, ласкава и можеща.

 

Истинска ме нарисувай;

в мен живее ново време.

Ако можеш, ме обичай!

Вярвам, че ще оцелея...

© Генка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??