31.10.2009 г., 23:29 ч.

Нарисуван 

  Поезия » Любовна
675 0 3

Очароваш ме - на душата
струните погалваш
всеки миг
и днес съм вдъхновена
да те нарисувам в стих.
С ангелската си усмивка цял
света красиш.
Достойна да замести слънцето,

а то, завито в облаци,

тихичко да спи.
Очи любящи, топъл глас,
ти си роден сърцата да омайваш,
щастливка ще е тази, на която

обичта си поднесеш,
целунат от разнежената ù потайност...
Очароваш ме - виж, и стих ти посветих,
аз те нарисувах най-прекрасен.
Прекрасен си - такъв те преоткрих,
за което съм безкрайно благодарна.

 

31.10.2009

Подарено

© С обич от мен за вас Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??