14.04.2009 г., 20:53 ч.

Наркоман 

  Поезия » Друга
459 0 2

Погледът е празен.
Очите - призрачно зловещи.
Треперещо е тялото
в нощите горещи...
Игла някъде на пясъка лежи
сред спомени и изгубени мечти.
Вълните бавно се разбиват
пред погледа обречен...
светлините и луната
загасват пред демона вечен.
Душата мъртва е отдавна...
някъде в заблуда, в черен гроб лежи...
сега наред е тялото красиво
сред мъки да заспи.
А до тогава песен ще се чува...
бавно, тихо ще върви
и тела унило ще танцуват
пред невзрачните очи.
Красотата бавно е отишла
в друг безсмислен свят...
любовта - избягала отдавна
от този мрачен бряг!!!

© Весела Славчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • вярно е написаното, хареса ми
  • много добре е пресъздадено състоянието...Срещаме по улиците много такива просещи пари.Бог да пази децата от този ужас!
Предложения
: ??:??