НАРКОЗА
на Кирил Христов
Отпий от чашата ѝ женска нежност,
за да избухне в теб копнеж и страст...
Пияна от емоции безбрежност
ще те погълне в страшната си власт.
И пием, пием всички до забрава,
до сетен миг от крехкия живот!
У всеки мъж след пиршество остава
от нежното пиянство „тежък” плод.
Жените са пиянство за мъжете –
коварство от любов и красота...
Но без жените може ли, кажете,
да се спаси със виното света?!
„Жени и вино, вино и жени...” –
в живота няма по-всевластна дрога!
И тръгваме към своя Ад сами,
с „предчувствие”, че тръгваме към Бога!
© Симеон Ангелов Всички права запазени