19.02.2009 г., 22:10 ч.

Народ или просто псета 

  Поезия » Гражданска
632 1 4

Всички хора станаха на псета,

денем дремят, нощем лаят.

А по що ли лаят:

 

Тамо нейде в парламента други псета

ту се лаят, ту се давят,

кокала изглозган те не могат поделят.

 

А пъдарят стиснал сопата си здраво

и се пули, и се хвали.

Те се лаят, той се мазни.

 

А полумесецът си се търкаля

и друг пъдар ще дойде,

и други псета ще се лаят. 

© Станислав Новоселски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??