13.05.2014 г., 22:01 ч.

Насаме със себе си № 12 /поема/ 

  Поезия » Оди и поеми
463 0 1

12//    ПРЕОСМИСЛЯНЕ И ЗАКЛЮЧЕНИЕ


До днеска бях със нещо ангажиран.
Не съм стоял със скръстени ръце.
За празнодумците не съм лобирал.
На всичко съм се радвал от сърце!

Не съм ли писал нещичко в лаптопа,
не се ли боря с мойте стихове,
дъската ми от ритъм  щом не  тропа,
то аз не съм във мойте светове!

След Пенсията, с Музата общувам.
И тя стикова  времето си с мен...
А медицината край мен кротува,
защото съм от нещо вдъхновен!

Забързан съм, че малко ми остава...
Годините на пръстите броя!
Готов съм да получа малко слава!
Очаквам просто да ме оценят!

До скоро пишех...И не публикувах!
Но вече гледам да се осветя!
До днеска само с себе си общувах,
а днеска искам да ме прочетат...
   10.04.2014г. София

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??