2.11.2017 г., 19:08 ч.

НасеКома 

  Поезия » Любовна
641 2 8

Каква е причината ли? 
Ще ти кажа.
Той си пуска пипалата.
Има тридесет букви.
И осемдесет и осем клавиша на пианото.
Разбърква ги и рисува паяжина с тях.
... хваща ме с думи.
... хваща ме с ноти.
Оплита ме.
Обезглавява ме.
И ме пуска да летя,

все едно нищо не е станало.
... това е причината.

 

Да съм като
муха 
без глава.

© Лора Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??