Нашата любов чертае път
в днешния ни ден, кошмарен,
че светът стои на кръстопът,
а като нов е той създаден.
Затуй проблемът е глобален,
поставя творческо начало,
подходът ми е интегрален:
романът става огледало
за нормално съществуване -
връх чрез споделената любов,
в среда на конфликтуване,
дъх на преживяването - нов.
Святостта е битка безпощадна
с миговете сластни на забрава:
а това на тебе ти допадна,
че злоба в душите не остава.
Тиха страст в нашите тела
сътворява буйните идеи
и копнежно те зова:”Ела!”
с букет от свежи орхидеи.
© Валери Рибаров Всички права запазени
Коментарът ти е от висшите сфери на страстта. Впечатлява!