17.03.2008 г., 19:38 ч.

Нашата нощ 

  Поезия » Любовна
869 0 3

Цяла нощ до мене буден,

бдял си ти над моя сън.

Цяла нощ - възбуден

от това, че си с мен.

В блажената омая

вплели са се две сърца,

а телата ни преплетени,

полелели в нощта

към простори необятни,

гонейки една мечта,

търсейки те любовта.

Цяла нощ до мен буден,

бдял си ти над моя сън,

цяла нощ - за миг отлитнала,

но оставила за цял живот

следа в мен...

 

 

© Валя Митова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??