Цяла нощ до мене буден,
бдял си ти над моя сън.
Цяла нощ - възбуден
от това, че си с мен.
В блажената омая
вплели са се две сърца,
а телата ни преплетени,
полелели в нощта
към простори необятни,
гонейки една мечта,
търсейки те любовта.
Цяла нощ до мен буден,
бдял си ти над моя сън,
цяла нощ - за миг отлитнала,
но оставила за цял живот
следа в мен...
© Валя Митова All rights reserved.