1.08.2008 г., 1:07 ч.

Нашата нощ 

  Поезия » Любовна
1436 0 20

В тази нощ

поляна разцъфва.

В тази нощ

е на теб

мойта риза.

Попивам те

с устни.

Изсъхваш

и бавно, бавно

по-надолу слизам...

Люби ме

като в книга,

като в кино!

Фантазиите мои

съблечи!

И струя

хладно, тежко,

старо вино

от бъчвата

в сърцето

наточи!

По

вените ми

бягаш,

Обич моя!

Гореща

страст си!

Дъх си ти

горещ!

На мойта

късна есен

ти си зноя!

И

да те има вечно

паля свещ!

© Красимир Дяков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??