Отказа се да ме слуша сърцето,
за тебе то тъгува и ето –
очите ми сълзи не побират,
мечтите ми взеха да умират...
Не, не, не, не е на добре,
искам тъгата ми да спре.
Нека сълзите ми да спрат
и с усмивка да почне денят.
Не, не, не, не е на добре –
нека тъгата ми да спре.
Днес, те обичам повече от вчера,
а зная твойта обич е химера.
Ах, разумът отказва да ме слуша,
мечтая си в тебе да се сгуша.
И пак да бъдем само аз и ти, ти, ти –
така ми липсва нашето преди,
така ми липсва нашето преди...
ПП: Линк към песента https://www.youtube.com/watch?v=-PD6x4gq28o
© Надя Уорендър Всички права запазени