Jul 25, 2020, 11:11 AM

Нашето преди 

  Poetry » Authors song
740 2 0

Отказа се да ме слуша сърцето,

за тебе то тъгува и ето –

очите ми сълзи не побират,

мечтите ми взеха да умират...

 

Не, не, не, не е на добре,

искам тъгата ми да спре.

Нека сълзите ми да спрат

и с усмивка да почне денят.

Не, не, не, не е на добре –

нека тъгата ми да спре.

 

Днес, те обичам повече от вчера,

а зная твойта обич е химера.

Ах, разумът отказва да ме слуша,

мечтая си в тебе да се сгуша.

И пак да бъдем само аз и ти, ти, ти –

така ми липсва нашето преди,

така ми липсва нашето преди...

 

ПП: Линк към песента https://www.youtube.com/watch?v=-PD6x4gq28o

© Надя Уорендър All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??