1.11.2008 г., 10:13 ч.

Нашите сезони 

  Поезия » Любовна
983 0 5
Без време зимата поканихме
да замрази мечтите в нас...

Есента пуснахме насила в очите
с едрите и капки дъжд...

Пролетта си изгонихме взаимно, задружно,
а беше китна пролет за нас...

Лятото ни топло и диво остана там,
в моя апарат запечатал ни... щастливи...

Сезоните си пагубно загубихме,
а много минаха със теб...

Боли те, знам,
а мене как боли ме...

Дали ще имаме сезони заедно - не зная!?
Но спомените блъскат се в ума...

Бъди щастлив, върви към Рая,
ти, моя счупена мечта!

01.11.08

© Поли Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??