"... с добрата без остатък
и със тиха любов..."
е научен светът ни
да съшива добро.
Всяка сутрин звездите
свързват триста лъчи
с още триста проблема,
всяко аз - с всяко ти.
Залепени в картина
сме си чисто добро,
само теб да те има,
светъл, чуден живот...
© Йоана Всички права запазени