9.10.2018 г., 21:11 ч.

Наслои се обида 

  Поезия » Друга
705 4 5

 

По обидата няма следи от пощада

и от обич, която прощава…

В унисон е изцяло навън с листопада -

рони смисъл и мъка навява…

 

Наслои се обида като кал след пороя…

Наслои се. Не можеш да дишаш…

И в очите ти има черни сенки от зноя,

който тихо те прави излишен…

 

© Руми Бакърджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??