Oct 9, 2018, 9:11 PM

Наслои се обида 

  Poetry » Other
725 4 5

 

По обидата няма следи от пощада

и от обич, която прощава…

В унисон е изцяло навън с листопада -

рони смисъл и мъка навява…

 

Наслои се обида като кал след пороя…

Наслои се. Не можеш да дишаш…

И в очите ти има черни сенки от зноя,

който тихо те прави излишен…

 

© Руми Бакърджиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??