23.08.2007 г., 23:09 ч.

Настроение 

  Поезия
582 0 5

 Там - в тунела на моето страдание,
   събличам всичките си мисли.
   Не ме гледай, че плача - весела съм.
   Опустоших  душата   си.

   На дъното на своето мълчание
   оставям   всички  хрипове.
   Не искам да те задушават нощем,
   ако те погаля  в  съня  ти.

   И не знам накъде съм тръгнала,
   солени  са очите  ми...
   Дълъг ли е тунелът  на самотата,
   или на любовта плитко дъното...

© Дилианна Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??