1.08.2010 г., 19:03 ч.

Настроения 

  Поезия » Друга
512 0 7

                                         ***

                                        Ангел с провиснали криле -

                                        душата ми

                                        брои последните приятели...

 

                                        ***

                                        Махалото на съдбата

                                        отрежда

                                        секунди щастие,

                                        а цял живот надежда...

                                       

 

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??