Aug 1, 2010, 7:03 PM

Настроения 

  Poetry » Other
557 0 7

                                         ***

                                        Ангел с провиснали криле -

                                        душата ми

                                        брои последните приятели...

 

                                        ***

                                        Махалото на съдбата

                                        отрежда

                                        секунди щастие,

                                        а цял живот надежда...

                                       

 

© Радка Миндова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??