25.10.2011 г., 16:24 ч.  

Насън! 

  Поезия » Любовна
446 0 0

НАСЪН

 


И тази нощ сънувах те отново:
изгарящи очи, с гальовно слово,
Луната очерта ми поглед мил,
в ръцете си ме беше приютил.


Звезди блестяха жарко озарени,
очи искряха - жадни, замъглени,
душите нежно в танца устремени,
в изгарящо блаженство потопени.


Нополека разумът ти се смири,
угаснаха отчасти нашите мечти,
дойде моментът в който се насити
и страстите си с времето засити.


Събудих се в тъмата непрогледна,
дори в съня поисках да приседна,
сълзи печални зароних до зори,
за края наш, Любими, тъй боли!

 


Лъчиста



 

© ЛЪЧИСТА Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??