Така, насън като обърна,
лице към твоето лице
на твойта ласка ще отвърна,
ще бъда в твоите ръце.
Нощта ми е мечтано сладка.
А ден, когато ни почука,
забързани, в целувка кратка,
прегръдка ще оставим тука.
Дори крадец, докато ни няма,
да влезе, да ни обере,
какво ще вземе…, разпиляно,
в постелята лежи небе.
© Весела Петева Всички права запазени