May 31, 2023, 10:16 PM

Насън 

  Poetry » Love
238 0 1

Така, насън като обърна,

лице към твоето лице

на твойта ласка ще отвърна,

ще бъда в твоите ръце.

Нощта ми е мечтано сладка.

А ден, когато ни почука,

забързани, в целувка кратка,

прегръдка ще оставим тука.

Дори крадец, докато ни няма,

да влезе, да ни обере,

какво ще вземе…, разпиляно,

в постелята лежи небе.

© Весела Петева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Харесах. Особено философията.
Random works
: ??:??