8.01.2012 г., 20:34 ч.

Насън 

  Поезия » Любовна
597 0 2

В съня ми идваш  пак сама
неканена и тъй красива.
В косите -  нишки суета,
в очите - дързост дива.                                          

Не носиш срам или страдание,
в ръцете си държиш греха.
Сънувайки, аз нямам колебание,
отдавайки се на страстта.

Измамен огън ще  ми поднесеш,
разпалващ страсти и наслада.
Душата ми изгаря от копнеж,
насън сърцето ми не страда.

Щом утрото настъпва вън,
тъга внезапно ме обзема.
Дали животът ми ще бъде сън
или сънят - живота ми превзема?

© Пламен Енчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??