29.09.2009 г., 1:02 ч.

Насън 

  Поезия » Друга
509 0 2

Дойде в съня ми, както ти се молих,

за да ти кажа сетното "прости".

Душата ми до края се оголи

и само сънища ще бъдеш ти.

 

Насън ще милвам устните, ръцете,

ще гледам дълго скъпото лице.

Не издържа, не издържа сърцето -

за целия живот едно сърце.

 

5.08.2006

© Гинка Гарева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??