12.12.2007 г., 22:20 ч.

Натали 

  Поезия » Любовна
729 0 4

Натали

Ах, как жестоко времето минава...

Кога порасна ти?

Очите твои още ме изгарят.

Но пораснала си ти.

 

Аз чаках да пораснеш.

Да намериш твоята любов.

Ти за мен недей тъгува.

Сърцето мое е разбито...

 

Твоите очи не ще забравя,

те топлят моето сърце.

Ти винаги ще бъдеш с мен,

близо до моето сърце.

 

Един приятел ти ще имаш,

една душа, едно сърце.

Той винаги за теб ще страда.

Една любов, която не умира...

© Виктор Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • е много ми харесват стиховете ти ,но поне не ги посвещавай с имена...
    вече трето име ееех много е за една година...Вили
  • Нидей така бе чувек, шъ съ пубулейш... хареса ми.
  • много добре браво!!
  • Уааааау каква любов! Страхотно е! 6+
Предложения
: ??:??