26.01.2008 г., 11:20 ч.

Натали 

  Поезия » Любовна
1113 0 5
 

Натали

 

 

Натали, Натали...

още щом те видях и потънах в твойте очи.

Влюбих се в походката ти нежна,

на танц те поканих в нощта снежна.

Притиснати, танцувахме с теб тайно,

докосвахме се някак си случайно.

Как хубаво ни бе тогава,

танцувахме си до забрава.

Посрещнахме заедно и първите слънчеви лъчи,

които огряха твоите прекрасни коси.

Погали ме с ръце -

и в миг запя моето сърце.

Натали, Натали...

нека ме боли!

Ти си моята любов несподелена -

от всяка наша среща окрилена.

На всяка твоя усмивка ще откликна,

защото ти ме накара отново да обикна.

© Гри Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??