7.05.2019 г., 17:09 ч.

Натюрморт на поет 

  Поезия
819 7 22

Напукано огледалото

накриво виси,

вазата без цветя

самотна седи,

пепелник с фасове,

чаша без лед -

натюрморт на поет.

 

Само него го няма,

той е в друга картина -

наречена "портрет".

© Ссссс Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??