Омръзна ми война да водя
И то със себе си, със мен...
шпага да кръстосвам
и да кървя, от мене си ранен.
Не искам вече на глупости да вярвам!?
Не искам донкихотските войни.
Срама отдавна го забравих...
срама за мойте мечти.
А ти се смееш за болката, която причини ми.
Затуй че вкорених сърце в любов фалшива,
живота мой превърна във тъма...
Но аз намерих кремък и по пътя си ще продължа.
© Ангел Всички права запазени
Младене,Приятелю,Благодаря за всичко!