2.05.2008 г., 10:38 ч.

Научих се да мога 

  Поезия » Философска
1977 3 20

Научих се да мога да се радвам,
когато радостите оредяха...
Сама на себе си да изповядвам
греховни мисли, дето ме гнетяха...

 

Отучих се да плача и да страдам,
отпила вече всякакви отрови.
Сърцето си едва, едва опазвам
от фалша на неистински любови...

 

Научих се да мога да се радвам
и да запазя искам красотата...
Да вярвам пак в това, което вярвам
и все да не познавам самотата...

© Мая Санд Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??