28.06.2019 г., 9:26 ч.

Навярно 

  Поезия » Друга
456 1 6

Навярно съм късче от лед,

навярно си огън от пламък.

Препускам, аз скитник проклет,

а ти си ми, ти си ми храмът!

 

От мигове трудно граден,

от дълги раздели и срещи.

И чакаш ме, чакаш ме мен,

забравил за църква и свещи.

 

Навярно съм спомен от зима,

навярно си повей на лято.

Но знам, че си там, че те има!

Единствена моя любима!

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??