Jun 28, 2019, 9:26 AM

Навярно 

  Poetry » Other
460 1 6

Навярно съм късче от лед,

навярно си огън от пламък.

Препускам, аз скитник проклет,

а ти си ми, ти си ми храмът!

 

От мигове трудно граден,

от дълги раздели и срещи.

И чакаш ме, чакаш ме мен,

забравил за църква и свещи.

 

Навярно съм спомен от зима,

навярно си повей на лято.

Но знам, че си там, че те има!

Единствена моя любима!

© Хари Спасов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??