25.08.2018 г., 22:04 ч.

Навярно е самотен....И пиян..... 

  Поезия » Друга
659 13 19

Любов ли бе? Обичах, сляпо вярвах,
но тъй и не забравих, не простих,
през пропасти,понори път прокарвах,
сърцето си превърнах във тепих.

 

И битките житейски не сломиха,
до лудост непокорната душа.
Не бях за теб добра, послушна, тиха.
От обич ли е, знаех не греша....

 

Светкавици гръмовни изгориха,
основите в лъжовния ти дом.
И чувствата ти-мишки се покриха,

изгризвайки в сърцето ми погром.

 

И литнах над руините във здрача.
Прегърнах луд, прелитащ ураган.
Дочувам днес, палачът тихо плаче...
Навярно е самотен....И пиян.....


 

 

© Надежда Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??