11.12.2008 г., 13:32 ч.

Назад или напред 

  Поезия » Друга
856 0 10

Илюзии сенкоподобни
днес отново ме връхлитат.
Корени са. Отровни.
В сърцето ми се преплитат.

 

И този път ли?...
В отражение от огън
очите ми ще горят ли
или като цигара
ще се паля, ще угасвам,
грешки ще повтарям
без да пораствам?...

 

Хайде, ти, взискателната,
проклинай слабата в теб.
Не успя да видиш границата.
Сега - назад или напред?

 

© Катя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??