10.09.2009 г., 11:48 ч.

Назови ме... за да ме има 

  Поезия
1111 1 22

 

 

За миг.

Назови ме по име...

С името на звезда
или цяло съзвездие.
Начертай координати
в небето.
Пътеводна. Или падаща
светлина да съм.
Да изгасна в очите ти,
падайки в тях.
Но да ме има.

 

За миг.

 

Назови ме по памет...

Събуди ме от съня
на дълбок океан.
Нарисувай в очите вълни
или тайфун.
Спасителен. Или погубващ
прилив да съм.
Да се разбия в скалите ти,
милвайки те.
Но да ме има.

Назови ме... дори да ме няма сега.

 

За миг. 
За теб ще съм била.

 

 

© Ол Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??